DONACIJA UČENIKA IV2

U petak 27.08.2021. predstavnici odeljenja IV2 (tehničar za kompjutersko upravljanje CNC mašina) su školi uručili donaciju – računar za potrebe nastave u mašinskoj struci. Učenike su primili direktor škole Hido Ljajić i pomoćnik direktora Dina Omerović.

Direktor škole je izrazio zahvalnost na donaciji, istakavši da je počastvovan poklonom – donacijom koji će se koristiti u kabinetu mašinstva. Takođe je izneo uverenje da će se nastava mašinskih predmeta svake godine unapređivati u smislu kvaliteta i opremljenosti kabineta i da će ulagati napor u cilju realizacije ove ideje.

Učenici su se zahvalili na srdačnom prijemu rekavši da su srećni što su bar malim delom pružili doprinos ostvarenju misije škole. Želeli su da ovom skromnom donacijom iskažu zadovoljstvo i zahvalnost za sve što su tokom svog četvorogodišnjeg obrazovanja poneli iz škole, kao i da krunišu završetak svog srednjoškolskog obrazovanja.

Na kraju su im direktor i pomoćnik direktora poželeli uspeh u daljem školovanju i sreću u ličnom i profesionalnom životu.