Homepage

Misija i vizija škole

Misija

Mi smo savremena škola koja je učešćem u velikom broju projekata i primenom informaciono-komunikacionih tehnologija postala sinonim za visok stepen kvaliteta obrazovanja. Imamo veliko iskustvo na uvođenju nove obrazovne ponude u saradnji sa socijalnim partnerima. Želimo da ohrabrimo učenike i roditelje da nam se pridruže u zajedničkim naporima i da sa nama podele radost uspeha.

Vizija

Kvalitetna škola po meri učenika i okruženja u kojoj svi uče i napreduju.

Reč direktora

prof. Hido Ljajic

Pozdravljam Vas u ime Tehničke škole koja postoji već 100 godina i obrazuje učenike raznih obrazovnih profila.Škola ima 41 odeljenje a u njima oko 950 učenika dok je broj zaposlenih promenljiv i iznosi oko 115.

Trudimo se da ostanemo u savremenim tokovima koji obuhvataju obrazovanje uvođenjem oglednih obrazovnih profila ,inovacijama sadržaja pojedinih predmeta i modernizacijom nastavnog procesa.

Nastojimo da zajedno sa našim učenicima propagiramo vrednosti humanosti, saradnje i tolerancije, da školsko okruženje učinimo prijatnim za rad i boravak.

Ovaj sajt vam ne može pokazati sve ono što naša škola jeste, ali možda će biti dovoljan da prikaže bar deo onoga što izgrađuje njen duh koji u sebi nose svi njeni bivši i sadašnji učenici i nastavnici.

Nadam se da ćete uživati u poseti našem sajtu i poželeti da nam lično dođete.